Twee jonge inbrekers aangehouden Bergen op Zoom

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

In de kantine van een speeltuin aan de Paulus Buyslaan in Bergen op Zoom werden gisteravond drie jongens aangetroffen door de politie. Zij hadden zich, door vernieling, toegang verschaft tot het gebouw.

Toen agenten donderdagavond rond 18.30 uur bij de kantine aankwamen ging een van de drie jongens er vandoor, hij is niet meer achterhaald. De andere twee jongens zijn aangehouden op verdenking van inbraak. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Bergen op Zoom en een 16-jarige jongen uit Moerstraten. Van de derde jongen is de identiteit bekend. Hij kan zich zelf melden bij de politie, zo niet, dan wordt hij binnenkort opgehaald. De Officier van Justitie heeft toestemming gegeven voor zijn aanhouding.

De eigenaar van het gebouwtje doet aangifte van de inbraak. Het is niet bekend of de jongens ook goederen hebben weggenomen.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
16:16

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief