Twee kilo hennep in verborgen ruimte auto A4

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Agenten hebben op de A4 bij Ossendrecht een 24-jarige Pool aangehouden. De man reed rond in een auto waar bij controle 2 kilo hennep in bleek te liggen.

De verdachte werd op vrijdag 16 oktober rond 17.30 uur aan de kant gezet voor een controle. Omdat al snel het vermoeden bestond dat er mogelijk drugs in de auto zou kunnen liggen onderzochten de dienders, met toestemming van de bestuurder, de auto. De agenten ontdekten, onder de bodemplaat bij de bijrijdersstoel, een verborgen ruimte. De bestuurder is vervolgens aangehouden en de auto is voor onderzoek in beslag genomen.

Verbeurd verklaard

De auto met de verborgen ruimte is weggesleept. Op het politiebureau is het voertuig verder onderzocht en in de verborgen ruimte bleek ruim 2 kilo aan hennep te liggen. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het cellencomplex, de auto wordt verbeurd verklaard.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
18:49

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief