Man aangehouden na verkeersruzie in Halsteren

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Vrijdagavond werd rond 21.30 uur een 27-jarige inwoner van Sint Maartensdijk aangehouden door de politie. De man zou even voor half negen bij een verkeersconflict op de Eendrachtweg in Halsteren betrokken zijn geweest.

Een automobilist uit Huijbergen reed in zijn auto over de Eendrachtweg en werd door een inhaalmanoeuvre van de man uit Sint Maartensdijk gedwongen om de berm in te rijden. De man seinde met zijn lichten om de tegenpartij duidelijk te maken dat dit gevaarlijk gedrag was. Kennelijk kon de man uit Sint Maartensdijk dit niet waarderen, want na deze gevaarlijke inhaalmanoeuvre volgden nog wat abrupte remacties zodat de Huijbergenaar botsingen ternauwernood kon voorkomen. Even later zette de man uit Sint Maartensdijk zijn auto stil, stapte uit en begon met een stalen pijp op de auto van de man uit Huijbergen in te slaan. Ook bedreigde hij de automobilist met de dood. Daarna stapte de man weer in en reed weg.

Het slachtoffer belde de politie en gaf het kenteken van de betrokken auto door. Hierdoor konden agenten de man bij zijn woning aanhouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. De man zit daar nog vast en wordt vandaag gehoord.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
10:55

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief