Drie mannen aangehouden op verdenking van drugshandel

4 maanden geleden gepubliceerd

Drie mannen uit Hoogerheide, Roosendaal en Bergen op Zoom zijn vanochtend aangehouden op verdenking van handel in hard- en softdrugs. De verdachten zijn respectievelijk 23, 26 en 30 jaar oud.

Politieonderzoek

De politie had de afgelopen maanden signalen ontvangen dat er in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal een groepering actief zou zijn in de drugshandel. Dit leidde tot een onderzoek waarbij de rechercheurs zicht kregen op enkele mannen die bij deze activiteiten betrokken zouden zijn. Er zijn ook enkele drugsdeals waargenomen door de speurders.

Arrestaties en doorzoekingen

Op maandagochtend 25 maart 2024 rond 06.00 uur zijn in opdracht van de officier van justitie drie arrestaties verricht in verband met dit onderzoek. Tevens zijn er drie huizen en een chalet doorzocht onder leiding van de rechter-commissaris.

Tijdens deze doorzoekingen zijn diverse items in beslag genomen. Onder de in beslag genomen goederen bevinden zich ruim 700 gram aan gedroogde henneptoppen, ongeveer 1700 euro aan contant geld, een gestolen motorfiets, diverse mobiele telefoons en twee speelgoedwapens die voor afdreiging geschikt zijn.