Agressieve man in de boeien afgevoerd in Bergen op Zoom

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Bergen op Zoom - Een agressieve man beledigde en sloeg dinsdagmorgen vroeg op de Morganstraat een agent. Hij werd met het nodige geweld gearresteerd.

Agenten zagen rond middernacht dat voor een café in het centrum een opstootje plaatsvond. Enkele mannen probeerden een man bij de deur van het café weg te duwen. Ze namen hun agressieve vriend mee richting de Morganstraat. De politie wist dat deze man zich vaker misdroeg en recent een agent had gebeten. Toen deze man de agenten zag, beledigde hij hen ernstig, waarop ze besloten hem weer aan te houden.

Pepperspray en wapenstok

De aanhouding verliep niet zonder slag of stoot. De agenten waren genoodzaakt om gebruik te maken van pepperspray en wapenstok. Hierbij zag de 32-jarige man uit Bergen op Zoom kans om een van de agenten te slaan. Uiteindelijk lukte het om hem te boeien. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt dinsdag verhoord.

Aangifte

Agressie en geweld tegen agenten en andere hulpverleners is onacceptabel. Hulpverleners hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen hulpverleners wordt niet getolereerd. De agent deed aangifte van belediging en mishandeling.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
18:11

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief