Man beledigt agenten na melding geluidsoverlast in Bergen op Zoom

Normal aangepastpolitieauto

Bergen op Zoom - Een man uit Bergen op Zoom is donderdagavond 14 mei aangehouden omdat hij agenten beledigde. De man verzette zich geluidsoverlast.

Rond 20.40 uur zijn agenten na een melding van geluidsoverlast naar een woning aan Bolwerk-Zuid gereden. Vanuit de woning hoorden zij luide muziek. De bewoner stak zijn middelvinger op naar de agenten en wilde geen gesprek. Hij was erg recalcitrant. Agenten lieten de man weten dat hij zijn muziek zachter moest zetten en anders zouden ze terugkomen om apparatuur in beslag te nemen. De man liet weten de muziek niet zachter te zetten en niet mee te werken. Hij kwam vervolgens naar buiten gelopen en schold de agenten uit. Agenten waarschuwden hem maar hij bleef doorgaan. Daarop is hij onder verzet en met gebruik van pepperspray aangehouden voor belediging. Hij zit vast voor verhoor.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
16:54

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief