Benzinedief aangehouden in Halsteren

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Dinsdagochtend werd een 25-jarige Rotterdamse man aangehouden door de politie. Hij werd verdacht van het meerdere keren tanken zonder te betalen. Dit gebeurde onder andere bij een tankstation langs de A58 ter hoogte van Waarde. Op last van de Officier van Justitie mocht de man buiten heterdaad worden aangehouden.

Agenten reden op het Laageinde in Halsteren toen ze rond 10.40 uur de auto van de man zagen rijden. Ze gaven de bestuurder een stopteken waar hij netjes aan voldeed. Bij aanspreken bleek dat de man ook degene was die ze zochten voor deze diefstallen van benzine. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij gehoord.

Op last van de Officier van Justitie is de auto van de Rotterdammer in beslag genomen en verbeurd verklaard. De 25-jarige man bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
17:03

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief