Bloempot naar agenten gegooid

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Bergen op Zoom - Gisteravond is een 17-jarige jongen uit Hoogerheide aangehouden, omdat hij verdacht wordt van heling van een gestolen motorfiets. De eigenaar van de motor, een man uit de buurt van Venlo bij wie de motor op 8 mei jl. gestolen was, trof deze aan op De Linie in Bergen op Zoom.

Het slachtoffer informeerde de politie toen hij zijn motor aantrof en agenten kwamen meteen ter plekke. De verdachte is aangehouden door de agenten. Hij pleegde behoorlijk wat verzet bij zijn aanhouding. Hij probeerde agenten kopstoten te geven en trapte meerdere malen tegen de deur van een politiebusje waardoor schade aan het voertuig ontstond. Ook spuugde hij een van de agenten in het gezicht. Tegen de man wordt aangifte gedaan.

Tijdens de aanhouding werden de aanwezige agenten uitgescholden en geïntimideerd door omstanders die het met de aanhouding niet eens waren. Op een gegeven moment werd er zelfs een bloempot in de richting van de agenten gegooid. De recherche pakt de zaak verder op en doet onderzoek naar de heling en diefstal van de motor. De verdachte zal verder gehoord worden in een politiecellencomplex.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
19:36

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief