Dronken automobilist rijdt door na aanrijding in Bergen op Zoom

Normal aangepastpolitieauto

Bergen op Zoom - Op de Wouwsestraatweg ontstond zondagmorgen vroeg een ongeval tussen twee auto's. De veroorzaker reed door en werd in een woning aan de Moreelsestraat gearresteerd.

Het ongeluk gebeurde rond 3.15 uur. Een 52-jarige automobiliste reed richting de A58 en werd bij de Vijverberg plotseling aangereden. De veroorzaker reed direct door. Een alerte getuige volgde deze auto en belde de politie. Agenten troffen de beschadigde auto in de Pieter Breughelstraat aan. Een 63-jarige man uit Bergen op Zoom werd gearresteerd en voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Uit een blaastest bleek dat de man vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Van hem werd een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van de bestuurder werd ingenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
19:58

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief