Duo gearresteerd na bedreiging met pistool in Bergen op Zoom

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Bergen op Zoom - Op de Gertrudisboulevard werd donderdagavond een man en een vrouw door twee mannen met een pistool bedreigd. De politie onderzoekt het incident en vond in een woning vals geld en drugs.

Rond 21.45 uur reden een man (27) uit Roosendaal  en een vrouw (26) uit Bergen op Zoom op een scooter over de Gertrudisboulevard. Ze werden door een auto met twee mannen klemgereden. Deze inzittenden bedreigden het tweetal met een pistool, waarna de man en de vrouw op de scooter snel wegreden.

Relatie

De politie werd gewaarschuwd en troffen rond 22.10 uur de auto en twee mannen aan in de Karel Willem II straat. Het duo werd aangehouden. Het bleek te gaan om twee mannen van 27 jaar uit Bergen op Zoom en Rotterdam. Het tweetal kwam juist uit een woning aan de Karel Willem II straat. Agenten doorzochten de woning. Het pistool werd niet gevonden. In de woning werden duizenden euro's aan vals geld en drugs gevonden. Deze spullen zijn in beslag genomen. De twee mannen werden voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden vrijdag verhoord. Het incident speelde zich vermoedelijk in de relationele sfeer af.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
19:44

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief