Identiteit overleden vrouw in bosgebied bekend

9 maanden geleden gepubliceerd

De identiteit van de vrouw die op 11 oktober werd gevonden in een bosgebied aan ‘t Wasven is bekend. Het gaat om een 75-jarige vrouw uit Halsteren. Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de omstandigheden rondom haar overlijden is nog in volle gang.

Vermist en gevonden

De vrouw werd op dinsdagavond 10 oktober als vermist opgegeven. Na deze melding is de politie direct een zoekactie gestart. Hierbij zijn naast politiemensen ook een speurhond en een politiehelikopter ingezet. Ook werd de hulp van het publiek ingeschakeld met een Burgernetmelding. Tijdens deze zoekactie werd in het bosgebied een lichaam gevonden dat nu geïdentificeerd is als de vermiste vrouw.

Onderzoek naar doodsoorzaak

De recherche is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak en de omstandigheden rond het overlijden. Forensische rechercheurs hebben de hele dag sporenonderzoek gedaan op de plek waar het lichaam is gevonden. Agenten hebben gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn en hebben voorbijgangers gevraagd of zij iets hebben gezien. In het onderzoek worden nog alle mogelijke scenario’s open gehouden.

Oproep voor tips

De politie is nog steeds op zoek naar tips. Als u dinsdag of de dagen ervoor iets is opgevallen in de omgeving van het ‘t Wasven, of als u andere informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.