Politie treedt op tegen drugsoverlast in Woensdrecht

Normal aangepastpolitieauto

Op dinsdag 13 oktober en dinsdag 20 oktober heeft de politie twee handhavingsactie gehouden specifiek gericht op drugs en drugsoverlast in de gemeente Woensdrecht.

Tijdens de eerste controledag is er binnen de dorpskern van Ossendrecht een transactie waargenomen tussen twee personen. Het bleek om een drugstransactie te gaan. Bij aantreffen van de dealer is ruim 1.300 euro in beslag genomen.

Bestuurlijke maatregel

Bij de actie op 20 oktober is een transactie waargenomen waarbij de verkoper 24 ponypacks cocaïne op zak had. Tijdens deze afvangactie zijn eerst twee kopers aangehouden en gehoord, waarna de verkoper is gearresteerd. Een proces-verbaal wordt opgemaakt en de gemeente Woensdrecht wordt met een bestuurlijke rapportage op de hoogte gesteld van de drugsdeal. De gemeente neemt vervolgens een bestuurlijke maatregel tegen de man.

Waar meld ik drugsoverlast?

Drugsgebruikers kunnen veel overlast veroorzaken. U kunt de politie (0900-8844) bellen als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Want de politie kan de drugsbestrijding niet alleen doen en heeft uw hulp nodig. U kunt de politie ook appen op nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
17:09

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief