Politie Zoekt Getuigen van Woninginbraak in Bergen op Zoom

9 maanden geleden gepubliceerd

In Bergen op Zoom is de politie een onderzoek gestart naar een woninginbraak die plaatsvond op zaterdagochtend 14 oktober 2023 rond 04.30 uur. Tijdens deze inbraak werd de bewoner, een 59-jarige man, overlopen door de inbrekers.

Incident

De man was thuis in zijn woning in de wijk Zeekant toen hij plotseling geconfronteerd werd met enkele onbekende personen. Hoe deze personen de woning zijn binnengekomen, is nog niet bekend. Nadat de man zijn pincode had afgegeven, werd hij door de inbrekers naar boven gestuurd. Pas enkele uren later durfde de man naar beneden te gaan, waar hij ontdekte dat ook zijn auto was gestolen. Hierna heeft hij familieleden ingelicht, die de politie waarschuwden.

Oproep aan Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de wijk Zeekant op de vroege ochtend van zaterdag 14 oktober. Iedereen met informatie over dit incident wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Bij het bellen wordt verzocht te vermelden dat het gaat over zaak 2023-263190.

Het onderzoek naar de woninginbraak is nog in volle gang en de politie hoopt met behulp van getuigen meer informatie te verkrijgen over wat zich precies heeft afgespeeld in de woning.