Verdachte aangehouden voor inbraak cafetaria Kastanjelaan in Bergen op Zoom

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

In de nacht van woensdag op donderdag is een 30-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden door de politie. Hij wordt ervan verdacht een inbraak te hebben gepleegd in een cafetaria aan de Kastanjelaan in Bergen op Zoom.

Omstreeks 03.00 uur ging het alarm af in het cafetaria. Zowel de eigenaar als de politie werden in kennis gesteld en beide gingen ter plaatse. De eigenaar had camerabeelden van de inbraak, die zijn door de agenten bekeken. Ze herkenden de inbreker.

Even later werd de verdachte aangetroffen in de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nu nog vast. De man zal donderdag gehoord worden.

De politieagenten stelden de beelden van de inbraak veilig en namen een aangifte op van de eigenaar van het cafetaria. Op het eerste gezicht is er niets weg uit het pand. Er is wel schade gemaakt tijdens de inbraak.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
16:38

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief