Vrouw aangehouden na bedreiging plaatsgenoot in Bergen op Zoom

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

In de wijk Nieuw Borgvliet in Bergen op Zoom is zondagmiddag een huiszoeking gedaan door de politie. De bewoonster werd verdacht van het doen van bedreigingen met de dood tegen een stadsgenoot en mocht daarvoor buiten heterdaad worden aangehouden van de Officier van Justitie. Ook gelastte de Officier een huiszoeking op basis van de Wet Wapens en Munitie.

Omdat er in de bedreiging gesproken was over een vuurwapen, gingen agenten naar de woning van de vrouw om daar naar het wapen te zoeken. De vrouw was niet thuis, maar met een machtiging tot binnentreden verschaften de agenten zich toegang tot de woning. In de woning werd geen vuurwapen aangetroffen. Wel ontdekten de agenten ongeveer zes kilo hennepgruis, 490 gram hasj, een taser en goederen die gebruikt (kunnen) worden bij het opzetten van een hennepkwekerij. Omdat de politie in eerste instantie zochten naar een vuurwapen, maar zij dat niet aantroffen, is er weer overleg gevoerd met de Offcier van Justitie. Die bepaalde dat alle goederen die waren aangetroffen door de agenten in beslag mochten worden genomen.

Tijdens de huiszoeking arriveerde de bewoonster van de woning. Zij is ter plekke aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit zij nog vast. De vrouw, een 37-jarige inwoonster van Bergen op Zoom, zal vandaag verder gehoord worden over de feiten die haar tenlaste zijn gelegd.

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
19:51

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief