Zeven arrestaties tijdens horecadienst in Breda

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Agenten belast met het horecatoezicht hebben afgelopen nacht in het uitgaanscentrum bij verschillende opstootjes zeven verdachten aangehouden. Volgens de horeca agenten verliep de uitgaansnacht tot 04.00 uur relatief rustig. Daarna ontstonden enkele vechtpartijen waarbij de dienders moesten ingrijpen om raddraaiers op te pakken.

Een 28-jarige man uit Hilvarenbeek werd omstreeks 02.45 uur op de Havermarkt aangehouden omdat hij een portier bedreigd zou hebben. Hij was na een opstootje in een café samen met enkele andere bezoekers door de uitsmijters buiten gezet. Buiten maakte hij met zijn linkerhand een gebaar naar een van de beveiligers alsof hij een pistool vast had en riep daarbij “Ik pak je”. Een 22-jarige Oosterhouter werd omstreeks 03.55 uur op de Haven op aanwijzing van een medewerker van het “Sterk op Straat” team aangehouden. Hij was volgens de toezichthouder de aanstichter van een vechtpartij op de Vismarktstraat en verzette zich tegen zijn aanhouding.  

 

Verstoren openbare orde

Verder werden nog vijf mannen aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde Het gaat om twee mannen uit Geertruidenberg (19 en 30 jaar), een 25-jarige man uit Heukelom, een 22-jarige man uit Goudswaard en een 46-jarige Bredanaar.

 

Dit artikel verscheen eerst op breda-actueel.nl

Adverteren op BergenopzoomActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BergenopzoomActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

BergenopZoom
18:16

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief